Reisupdates en boeken van attracties

 • Met de huidige COVID-19 beperkingen, is er iets dat ik moet weten voordat ik boek met Go City?

  We hebben veel vragen gekregen over COVID-19 in deze vreemde tijd. Om het gemakkelijker te maken hebben we alles wat je moet weten verzameld op onze reisupdates pagina. Je zou het antwoord moeten kunnen vinden op zowat al je vragen over het bezoeken van attracties en het gebruik van onze passen terwijl de beperkingen nog van kracht zijn.

 • Moet ik een reservering maken voordat ik een van de attracties op mijn pas bezoek?

  Sommige attracties hebben capaciteitsbeperkingen (of zijn gewoon te populair) en daarom moet je je plek reserveren. Als dit het geval is, vindt u de informatie die u nodig hebt om een reservering te maken op onze website en app's attractie lijsten. Of, je kunt doorklikken naar onze reserveringen pagina om alle attracties te vinden waarvoor je moet reserveren.

Onze passen

 • Wie zijn Go City en hoe werken jullie passen?

  We zijn blij dat u het vraagt. Wij zijn Go City en we zijn hier om de manier waarop je vakantie viert te revolutioneren. Onze passen geven je toegang tot de topattracties van Amsterdam, en wat meer is, we maken het supergemakkelijk.

  Het enige wat je hoeft te doen is de pas te kiezen die het beste bij je past, en dan ben je helemaal klaar om op ontdekkingstocht te gaan.

 • Is mijn pas inclusief vervoer?

  Hoewel onze passen geen openbaar vervoer omvatten, hebben ze wel een verscheidenheid aan tours en sightseeing bussen om uit te kiezen. Sommigen zullen zeggen dat dat nog beter is dan een drukke openbare bus. Ik zeg het maar.

 • Wat is de leeftijdsgrens voor een kinderpas?

  Onze kinderpassen zijn voor de leeftijd van 6 tot 15 jaar.

 • Wat zijn portemonnee waarden?

  Voor elke pas geldt een beurswaarde, die gebaseerd is op de geldigheidsduur van de pas. De portemonnee waarde is het maximale bedrag dat u kunt gebruiken op basis van de standaard toegangsprijs voor elke attractie. Met de 2-daagse All-Inclusive Pass voor volwassenen kunt u bijvoorbeeld zoveel attracties bezoeken als u in totaal €480 euro kost. Meer informatie over de portemonneewaarden en een uitsplitsing van de portemonneewaarde van elke pas vindt u op onze pagina hoe het werkt. 

  Als u de resterende waarde van uw pas wilt controleren, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via het onderstaande formulier of telefoonnummer.

Een pas kopen

 • Welke betaalmethoden accepteert u?

  Wij aanvaarden PayPal, Google Pay, Apple Pay en de meeste debet- en kredietkaarten, waaronder Visa, Mastercard en American Express.

 • Met wie moet ik contact opnemen als ik problemen heb bij de aankoop?

  Ten eerste, weet u zeker dat u het juiste factuuradres gebruikt (het adres dat op het bankafschrift staat)? Nog steeds geen geluk? Bel dan onze klantenservice via de telefoonnummers onderaan deze pagina. Zij zullen u graag helpen.

 • Hoe ontvang ik mijn pas?

  Zodra u uw passen hebt gekocht, ontvangt u een bevestigingsmail met details over hoe u ze kunt downloaden.

 • Kan ik mijn pas na aankoop opwaarderen?

  Het spijt ons, we bieden op dit moment geen pasupgrades aan.

 • Kan ik een Go City-pas voor iemand anders kopen?

  Natuurlijk! Zorg ervoor dat je hun naam en emailadres toevoegt bij het afrekenen.

 • Biedt u groepskortingen?

  Yep! Als je met een groep van 10 of meer reist, kom je misschien in aanmerking voor een groepskorting. Stuur een e-mail naar [email protected] of vul ons groepsreisformulier in voor meer informatie over onze speciale tarieven. Je kunt ons ook bellen op +1 855-397-6598 als je dat liever hebt. Het is tijd om de groep samen te brengen en je trip naar Amsterdam te plannen!

 • Biedt u kortingen voor militairen of senioren?

  Het spijt ons, maar dat doen we niet. Met onze passen kunt u al veel besparen op sightseeing, dus helaas kunnen we geen verdere kortingen op individuele passen bieden.

 • Verzendt u Go City-passen?

  Woah, woah, woah. Het is de 21ste eeuw. We zijn digitaal gegaan. Je ontvangt je pasjes via e-mail, zodat je ze kunt afdrukken of de PDF naar je telefoon kunt downloaden. Gemak is tenslotte koning!

 • Kan ik mijn bevestigingsmail gebruiken om in attracties te komen?

  Helaas niet. U moet uw PDF hebben gedownload op uw telefoon of geprint hebben om attracties te kunnen invoeren.

Uw pas gebruiken

 • Hoe activeer ik mijn pas?

  Uw pas wordt geactiveerd wanneer u hem scant bij uw eerste attractie.

 • Kunnen andere mensen mijn pas gebruiken?

  Dit is niet de Netflix account van je ex. Onze passen kunnen niet worden doorverkocht of gebruikt door meer dan één persoon. Dat spijt ons!

 • Moet ik reserveren om in attracties te komen?

  Voor sommige attracties kan een reservering nodig zijn. U kunt zien welke vooraf gereserveerd moeten worden door onze reserveringspagina te bezoeken. Denk eraan dat, als u moet reserveren om een attractie te bezoeken, uw pas geldig moet zijn op de dag dat u deze bezoekt.

 • Wanneer vervalt mijn pas?

  Uw pas wordt geactiveerd wanneer u uw eerste attractie bezoekt. Hij is dan geldig voor het aantal opeenvolgende dagen dat u hebt gekocht.

  Niet-geactiveerde passen zijn twee jaar geldig vanaf de datum van aankoop.

Contact en annulering

 • Hoe neem ik contact op met de klantenservice?

  Je hebt twee opties. U kunt het formulier onderaan deze pagina invullen en een medewerker van de klantenservice zal contact met u opnemen via het e-mailadres dat u hebt opgegeven. Of, als u de voorkeur geeft aan een goed ouderwets telefoontje, kunt u direct spreken met een lid van ons klantenserviceteam op een van de nummers die worden vermeld onder de sectie 'bel ons', die ook handig te vinden is onderaan deze pagina.

 • Hoe kan ik mijn geld terugkrijgen?

  Plannen gewijzigd? Geen probleem! Ons annuleringsbeleid geeft je 90 dagen vanaf de aankoopdatum de tijd om niet-geactiveerde passen terug te sturen voor een terugbetaling. Neem gewoon contact op met onze klantenservice via het onderstaande formulier en geef uw bestelnummer op voor een terugbetaling. Lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie

  Je hebt twee opties. U kunt het formulier onderaan deze pagina invullen en een medewerker van de klantenservice zal contact met u opnemen via het e-mailadres dat u hebt opgegeven. Of, als u de voorkeur geeft aan een goed ouderwets telefoontje, kunt u direct spreken met een lid van ons klantenserviceteam op een van de nummers die worden vermeld onder de sectie 'bel ons', die ook handig te vinden is onderaan deze pagina.

   


   

 • Hoe lang duurt het voordat ik mijn terugbetaling ontvang?

  Zodra uw aanvraag is beoordeeld, wat meestal binnen 24 uur na ontvangst is, zullen wij uw terugbetaling binnen 7 tot 10 werkdagen verwerken (weekenden niet meegerekend).

  Als u uw terugbetaling na deze tijd nog niet hebt ontvangen, laat het ons dan weten en wij zullen het voor u onderzoeken. 

Heb je nog een vraag of twee?

Wij zijn er om u te helpen. Stuur ons een e-mail met behulp van het onderstaande formulier of voel je vrij om ons te bellen!

Als u een vraag heeft over een attractie, of het nu een algemeen verzoek is of een vraag over een boeking, raden wij u aan rechtstreeks contact op te nemen met de attractie. U vindt al hun websites op onze reisupdates pagina.

Call Us

Gebaseerd op waar je bent

 • Toll-free binnen de VS
  +1 800 887 9103
 • Toll-free binnen het VK
  +44 800 090 3140
 • Toll-free in Australië
  +61 1800 316950
 • Toll-free binnen Mexico
  +52 (800) 2694359
 • Uit andere landen
  617-671-1000
 • WhatsApp (alleen beschikbaar voor tekstchat)
  1.617.932.6123
 • Elke dag
  09.00 - 18.00 EST
 • Gesloten
  Nieuwjaarsdag