Go Helsinki -kortilla enemmän nähtävää ja koettavaa.

Helsinki on kaunis ja rauhallinen pääkaupunki, joka on kuuluisa paitsi historiastaan ja kulttuuriperinnöstään myös rannikostaan ja saaristostaan. Kaupunki tarjoaa laajan valikoiman historiallisia nähtävyyksiä, huippumuseoita, taidegallerioita, retkiä ja elämyksiä kaikenikäisille.

Yksi Helsingin suosituimmista historiallisista nähtävyyksistä on Unescon maailmanperintökohde, Suomenlinnan merilinnoitus, joka on olennainen osa merenkulun historiaa ja puolustusta Ruotsin, Venäjän ja Suomen vallan aikana. Vierailu tällä kiehtovalla saarella sisältää neljä museota ja sukellusveneen! Toinen historiallinen maamerkki, jota ei kannata jättää väliin, on upea Temppeliaukion kirkko sen kunnioitusta herättävän arkkitehtuurin vuoksi.

Koe Helsinki eri näkökulmista - maalta, mereltä ja ilmasta. SkyWheel on kaupungin horisontissa nähtävyys, joka tarjoaa näkymät tämän historiallisen pääkaupungin ylle ja Flying Cinema Tour Of Helsinkion ainutlaatuinen tapa tutustua nähtävyyksiin vauhdilla! Tarjolla on kaksi bussikierrosta, Panorama Sightseeing Bus Tour (tammi-huhtikuu ja loka-joulukuu 2022) ja City Sightseeing Hop on Hop off Buses (touko-syyskuu 2022), jotka vievät sinut opastetulle kiertoajelulle ympäri Helsinkiä ja voit tutustua tärkeimpiin nähtävyyksiin ja maamerkkeihin. Kaunis kanavareitti-saaristoristeily (touko-syyskuu) on ehkä yksi viehättävimmistä tavoista kokea kaupunki risteillen ohi rantojen ja huviloiden.

Jos sinulla on lapsia, Helsingin eläintarha on suosittu koko perheen nähtävyys, jossa voit tutustua eksoottisiin eläimiin ja niiden luonnollisiin elinympäristöihin. Seurasaaren ulkoilmamuseo on myös upea tapa nähdä Suomen historiaa.

Lyhyesti sanottuna Go Helsinki Card -korttiin sisältyy yli 25 Helsingin huippunähtävyyttä historiallisista maamerkeistä museoihin ja kiertoajeluihin - ja kortti sisältää lisäksi useita kohteita alennettuun hintaan.

Nauti alennuskohteista ympäri kaupunkia

Reitzin säätiön kokoelma - Saat kaksi ilmaista postikorttia

Suomen ilmailumuseo   - Alennettu hinta: Aikuinen: 6 €, lapsi: 3 €

Flying Cinema Tour – Lentävä elokuvakierros - Alennettu hinta: Aikuinen: 9,50 €, lapsi: 7,50 €

Helsingin kaupunginmuseo - Saat kaksi ilmaista Helsinki-postikorttia

Korkeasaaren eläintarha - Alennettu hinta: Aikuinen: 2 € alennus , lapsi: 1 € alennus

Kankurin Tupa - 10 % alennus kaikista täysihintaisista tuotteista

Samrat Indian Cuisine - 20 % alennusta normaalihintaisista à la carte -annoksista

Scandinavia Cafe - Saat 20 % alennuksen kaikista take away -tuotteista

Restaurant Seurasaaren Kruunu - 20 % alennusta á la carte -ruokien normaalihinnasta. Lisää ateriaasi kahvi, tee tai mehu ja kanelipulla hintaan 6 €/henkilö

SkyWheel Helsinki - Alennettu hinta: Aikuinen: 12 €, lapsi: 9 €

Suomenlinnan lelumuseo - Alennettu hinta: Aikuinen: 5 €, lapsi: 2 €

Päiväretki Tallinnaan - Päiväristeily Helsinki-Tallinna alkaen 18 €

Tropicario – Trooppinen eläintalo - Alennettu aikuisen hinta: 11 €, lapsen hinta: 7 €

Europcar Autovuokraamo - 10 % alennus nettivarauksista koodilla 55207744 osoitteessa europcar.fi