Nauti panoraamanäkymistä yhdellä kaupungin ikonisimmista maamerkeistä, SkyWheelillä.

Säästä pääsy SkyWheel Helsinkiin Go Helsinki -passilla.

  • Henkeäsalpaavat näkymät Helsingin ylle
  • Sijaitsee kauniilla Katajanokalla
  • Upenskin katedraali
  • Rantaviiva

SkyWheel on yksi Helsingin suosituimmista nähtävyyksistä ja varmasti yksi tunnistettavimmista kaupungin horisontissa. SkyWheel tarjoaa vertaansa vailla olevat näkymät tämän historiallisen pääkaupungin ylle, jossa voit ottaa nähtävyyksiä kauas ja laajalle, mikä antaa uuden näkökulman perinteiselle nähtävyyksien katselulle! Täysi ajomatka pyörällä kestää noin 12 minuuttia.

SkyWheel toimii ympäri vuoden ilmastoitujen hyttiensä ansiosta, joten voit kohota uusiin korkeuksiin mukavasti!

Tiesitkö, että:

SkyWheel tarjoaa näkymät jopa 40 metrin korkeudesta.
Helsingin korkein rakennus on 86 metriä korkea Cirrus-talo.
Maailman korkein pyörä on yli 167 metriä korkea ja sijaitsee Yhdysvalloissa, toiseksi korkein on Singapore Flyer, joka on vain 2 metriä lyhyempi.

Nähtävää:

Kauppatori

Katsele Kauppatoria, joka on yksi Helsingin suosituimmista alueista, sillä siellä on katumarkkinakojuja, joissa myydään kaikenlaisia tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, paikallisia herkkuja ja kaikkia tärkeitä matkamuistoja. Se on viehättävä, mukulakivinen katuaukio, jossa on kahviloita ja ravintoloita - joten se on loistava paikka ihmisten tarkkailuun!

Uspenskin katedraali

SkyWheelin korkeuksista ei voi olla huomaamatta upeaa Upenskin katedraalia, joka on yksi Helsingin kuuluisimmista maamerkeistä ja varmasti yksi kuvatuimmista. Näe tämä itäortodoksinen kirkko ja sen turkoosit kupolit ja uskomaton arkkitehtuuri uudesta näkökulmasta.

Helsingin saaristo

SkyWheelin huipulta on lyömättömät näkymät pitkin rannikkoa ja merelle, kirkkaana päivänä jopa merelle asti. Ihaile upeita perinteisiä veneitä ja ihmettele ja tämän kaupungin upeaa sijaintia Suomenlahden rannalla. Tiesitkö myös, että kaupungin rannikolla on 315 saarta?

 

Perusasiat

Tiedä ennen kuin menet

Esitä passisi lunastaaksesi tämän tarjouksen. 

Toiminta-aika

Maanantaista perjantaihin ja sunnuntaihin: 11AM - 5PM

Lauantaisin: 11AM - 7PM

Saavutettavuus

Osoite

Katajanokanlaituri 2

00160 Helsinki

Puh:

+358 404 804 604

 

Go City - nauti erilaisista erikoistarjouksista eri puolilla kaupunkia sekä pääsystä useisiin Helsingin huippunähtävyyksiin.