Vierailu Viron kauniiseen pääkaupunkiin on Helsingissä ollessasi erittäin helppoa ja kestää vain 2 tuntia Tallink Shuttlen ansiosta.

Säästä 20 % päiväretkellä Tallinnaan Go Helsinki -passilla.

  • Hinnat alkaen 14€
  • Vain 85 km Helsingistä
  • 2 tunnin lauttamatka
  • Romanttinen vanhakaupunki, jossa on pieniä putiikkeja, kahviloita ja pubeja

Tallinkin shuttle-alukset liikennöivät Helsingin ja Tallinnan välillä jopa 6 kertaa päivässä. Matkustat kaupungista toiseen vain 2 tunnissa ympäri vuoden. Se on loistava lisä, jos aiot matkustaa kauemmas lomasi aikana.

Huomaa: EU:n jäsenvaltioiden, ETA:n tai Sveitsin kansalaiset voivat tulla Viroon vapaasti. Heiltä vaadittava matkustusasiakirja on henkilötodistus tai passi. Ajokorttia ei hyväksytä henkilökortiksi. Muilla henkilöillä on oltava voimassa oleva henkilökohtainen passi.

Varaukset: www.tallink.com, käy Stromman myyntipisteessä, Tallink Siljan lipunmyyntipisteessä osoitteessa Erottajankatu 19 (avoinna ma-pe klo 9.30-17.00) tai soita numeroon +358 600 157 00 (1,75 €/vastattu puhelu + paikallisverkkomaksu). Käytä varauksen yhteydessä tuotekoodia TS69699. Rajoitettu saatavuus.
 

Lisätietoja https://www.tallinksilja.fi/paiva-tallinnassa-risteily

 

Perusasiat

Tiedä ennen kuin menet

Esitä passisi lunastaaksesi tämän tarjouksen. 

Toiminta-aika

Länsiterminaali

Päivittäin 6AM - 11PM

Tallinkin lähtöselvitys

Päivittäin 6:15AM - 10:30PM

Saavutettavuus

Osoite

TYYNENMERENKATU 14

Länsisatama, Helsinki

Puh:

0600 157 00

 

Go City - nauti erilaisista erikoistarjouksista eri puolilla kaupunkia sekä pääsystä useisiin Helsingin huippunähtävyyksiin.