Säästä stressiä ja vaivaa

Helsinki on tunnettu tehokkaasta julkisesta liikennejärjestelmästään. Kun ostat Go Helsinki -kortin, se sisältää automaattisesti matkat Helsingin kaupungin alueella. Go Helsinki Card CITY -korttisi toimii matkakorttina koko korttisi voimassaoloajan. Go Helsinki Card CITY -korttia voi käyttää kaikissa pääkaupunkiseudun julkisissa liikennevälineissä vyöhykkeillä AB, joten se on erinomainen tapa tutustua Go Helsinki Card -korttiin sisältyviin huippunähtävyyksiin.

Voit matkustaa rajattomasti Helsingin julkisilla liikennevälineillä:

✔ Bussit

✔ Raitiovaunut

✔ Metro

✔ Paikallisjunat

✔ Suomenlinnan lautta

Go Helsinki Card CITY -kortin haltijat ovat oikeutettuja rajoittamattomaan matkustamiseen AB-vyöhykkeillä Go Helsinki Card -kortin voimassaoloaikana; 1, 2 tai 3 päivää. Nauti rajattomasta matkustamisesta 24, 48 tai 72 tunnin ajan ensimmäisen aktivoinnin jälkeen.

Huippuvinkki: 

Tutustu Helsingin keskustaan helposti raitiovaunulinjoilla 2, 3 ja 7.
Alle 7-vuotiaat lapset matkustavat julkisissa liikennevälineissä ilmaiseksi, kun mukana on aikuinen, jolla on voimassa oleva matkakortti.

 

Huomaa! Go Helsinki Card CITY -kortilla et voi matkustaa Helsinki-Vantaan lentoasemalle/lentoasemalta.

Jos haluat matkustaa lentoasemalle/lentoasemalta, tarvitset Helsinki Card REGION -kortin. Helsinki Card REGION sisältää ilmaisen joukkoliikenteen käytön ABC-vyöhykkeillä.

 

helsinki-pass-new
 

Go Helsinki Card CITYn käyttö matkakorttina

Kun nouset joukkoliikennevälineeseen, varmista, että skannaat korttisi kortinlukijaan. Kun kortinlukija piippaa ja muuttuu vihreäksi, kortti on luettu ja matkasi on vahvistettu.

Matkakortti aktivoituu ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen, joten huomioi, että jos aktivoit korttisi joukkoliikenteessä ennen nähtävyyksillä käyntiä, tämä lasketaan koko kortin aktivoimiseksi.

 

 

 

 

Lataa tulostettavat aikataulut ja kartat

Suunnittele matkasi etukäteen kätevien reittikarttojen avulla.

helsinki-metro-map-thumbnail

 

HUOMAUTUS: Varmista, että näytät Go Helsinki -korttiasi kortinlukijaan, jotta matkasi aktivoituu kunnolla. Sinulta voidaan periä sakkomaksu, jos jäät kiinni matkustamisesta ilman voimassa olevaa lippua tai Go Helsinki -korttia.

Jos haluat tarkistaa korttisi voimassaolon milloin tahansa matkan aikana, voit tehdä sen pitämällä korttia lukijaa vasten julkisissa liikennevälineissä, jolloin se kertoo, kuinka kauan korttisi on voimassa. Jos korttisi piippaa punaisena, sen voimassaoloaika on jo päättynyt.

Go Helsinki Card CITY VS. Helsinki Card REGION 

Tutustuessasi Helsinkiin sinulla on kaksi vaihtoehtoa - Go Helsinki Card CITY ja Helsinki Card REGION. Korteilla on samat edut ja samat voimassaoloajat, ainoa ero on joukkoliikenteen käytössä. Go Helsinki Card CITY on ilmainen matkakorttisi Helsingissä vyöhykkeillä AB. Helsinki Card REGION on ilmainen matkakorttisi Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla vyöhykkeillä ABC, mukaan lukien matkat Helsinki-Vantaan lentoasemalle/lentoasemalta. Täydellistä, jos haluat lähteä pois kaupungista.

 

Mistä kortit ostetaan

Vain Go Helsinki Card CITY -korttia voi ostaa verkosta osoitteesta gocity.com/helsinki. Go Helsinki Card CITY -kortteja on myös myynnissä useissa myyntipisteissä Helsingissä. Helsinki Card REGION on myynnissä useissa myyntipisteissä Helsingissä ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kaikki myyntipisteet on listattu sivulla Noutopaikat.

 

 
CITY Card

Go Helsinki Card CITY: käyttö vyöhykkeillä AB

REGION 2

Helsinki Card REGION: käyttö ABC-vyöhykkeillä

 
 

Go Helsinki Card CITY FAQ

 • Miten matkustan lautalla Suomenlinnaan Go Helsinki Card CITY -kortillani?

  Lautat lähtevät kerran tunnissa Suomenlinnasta Kauppatorille tai Suomenlinnasta Kauppatorille, mutta toukokuun alusta elokuuhun ne kulkevat 3-4 kertaa tunnissa. Lauttamatka kestää noin 15 minuuttia ja on maksuton, ja se sisältyy Helsinki Cardin matkakorttiosaan (CITY). Nouset vain lautalle ja esität korttisi lukijalle, kunnes vihreä valo on vahvistanut matkasi.

  Lautat kulkevat päivittäin:
  Kauppatorilta 06.20-02.20
  Suomenlinnasta 06.00-02.00

 • Voinko käyttää Go Helsinki Card CITY -matkakorttiani lentoasemalla?

  Go Helsinki Card CITY -matkakortti ei sisällä ilmaisia matkoja lentokentälle/ lentokentältä.

  Voit ostaa Go Helsinki Card REGION -kortin (myydään Helsingissä useissa myyntipisteissä), jolla voit matkustaa ilmaiseksi Kehäradan ABC-vyöhykkeillä Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

  Ilman REGION-korttia lippu maksaa 4,10 euroa.

Helsinki Card REGION FAQs

 • Missä voin käyttää Helsinki Card REGION -korttia?

  Helsinki Card REGION oikeuttaa kortinhaltijan maksuttomaan matkustamiseen pääkaupunkiseudulla: Helsingin lisäksi myös Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla ABC-vyöhykkeillä.

  ✔ Metro

  ✔ Bussit

  ✔ Raitiovaunut

  ✔ Suomenlinnan lautta

  ✔ Lähijunat

  ✔ Lentokenttäjuna

 • Miten käytän Helsinki Cardia REGION - korttia

  Käytä Helsinki Card REGION -korttiasi samalla tavalla kuin Go Helsinki Cardia CITY - korttia, yksinkertaisesti esitä kortti lukijalle noustessasi julkiseen kulkuneuvoon ja odota, kunnes kuuluu äänimerkki ja vihreä valo palaa. Silloin tiedät, että matkasi on vahvistettu.

 • How much does the Helsinki Card REGION cost?

  24-hour adult Helsinki Card REGION 55 €

  48-hour adult Helsinki Card REGION 69 €

  72-hour adult Helsinki Card REGION 82 €

  24-hour child Helsinki Card REGION 27 €

  48-hour child Helsinki Card REGION 34 €

  72-hour child Helsinki Card REGION 41 €

 •  Where can I buy the Helsinki Card REGION?

  You can find a full list of sales points on our Collection page.

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä!

Olemme tavoitettavissa klo 09.00 - 16.00 paikallista aikaa maanantaista perjantaihin.

 • Soita asiakaspalvelutiimiimme
  +358 9 2288 1600
 • Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen