Säästä stressiä ja vaivaa

Helsinki on tunnettu tehokkaasta julkisesta liikennejärjestelmästään. Kun ostat Go Helsinki -kortin, se sisältää automaattisesti matkat Helsingin kaupungin alueella. Go Helsinki Card CITY -korttisi toimii matkakorttina koko korttisi voimassaoloajan. Go Helsinki Card CITY -korttia voi käyttää kaikissa pääkaupunkiseudun julkisissa liikennevälineissä, joten se on erinomainen tapa tutustua Go Helsinki Card -korttiin sisältyviin huippunähtävyyksiin. 

Matkakortilla voit matkustaa rajattomasti kaikissa Helsingin liikenneverkoissa:

✔ Bussit

✔ Raitiovaunut

✔ Metro

✔ Paikallisjunat

✔ Suomenlinnan lautta

Go Helsinki Card CITY -kortin haltijat ovat oikeutettuja rajoittamattomaan matkustamiseen AB-alueilla Go Helsinki Card -kortin voimassaoloaikana; 1, 2 tai 3 päivää. Nauti rajattomasta matkustamisesta 24, 48 tai 72 tunnin ajan ensimmäisen aktivoinnin jälkeen.

Huippuvinkki: 

Tutustu Helsingin keskustaan helposti raitiovaunulinjoilla 2, 3 ja 7.
Alle 7-vuotiaat lapset matkustavat julkisissa liikennevälineissä ilmaiseksi, kun mukana on aikuinen, jolla on voimassa oleva matkakortti.

 

 

helsinki-pass-new
 

Go Helsinki Card CITYn käyttö matkakorttina

Kun nouset joukkoliikennevälineeseen, varmista, että skannaat korttisi kortinlukijaan. Kun kortinlukija piippaa ja muuttuu vihreäksi, kortti on luettu ja matkasi on vahvistettu.

Matkakortti aktivoituu ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen, joten huomioi, että jos aktivoit korttisi joukkoliikenteessä ennen nähtävyyksillä käyntiä, tämä lasketaan koko kortin aktivoimiseksi.

 

 

 

HUOMAUTUS: Varmista, että napautat Go Helsinki -korttiasi kortinlukijaan, jotta matkasi validoituu kunnolla. Sinulta voidaan periä sakkomaksu, jos jäät kiinni matkustamisesta ilman voimassa olevaa lippua tai Go Helsinki -korttia.

Jos haluat tarkistaa korttisi voimassaolon milloin tahansa matkan aikana, voit tehdä sen pitämällä korttia lukijaa vasten julkisissa liikennevälineissä, jolloin se kertoo, kuinka kauan korttisi on voimassa. Jos korttisi piippaa punaisena, sen voimassaoloaika on jo päättynyt.

Go Helsinki Card CITY VS. Helsinki Card REGION 

Kun tutustut Helsinkiin, sinulla on kaksi vaihtoehtoa, joista valita. Kun ostat Go Helsinki Card -kortin, se tarjoaa sinulle ilmaisen tai alennetun pääsyn nähtävyyksiin ja toimii myös ilmaisena matkakorttina Helsingin kaupungin ja pääkaupunkiseudun alueella. Täydellinen, jos haluat uskaltautua kaupungin ulkopuolelle.


Päivitä Helsinki Card REGION -korttiin 

Voit päivittää Go Helsinki Card CITY -korttisi Helsinki Card REGION -kortiksi (on ostettava erikseen Helsingissä myydään monissa myyntipisteissä Helsingissä), joka tarjoaa sinulle laajennetut matkustusmahdollisuudet pääkaupunkiseudulla. 

Helsinki Card REGION antaa sinulle samat edut kuin Go Helsinki Card ja rajoittamattomat matkat Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla ABC-vyöhykkeillä, mukaan lukien matkat lentokentälle/ lentokentältä, joten se on täydellinen nähtävyyspaketti. REGION-kortin kesto on yksi, kaksi tai kolme päivää, ja se on voimassa 24, 48 ja 72 tuntia aktivoinnin jälkeen.

Alla on esitelty kaksi käytettävissä olevaa matkustusvaihtoehtoa, jotta voit valita, kumpi on sinulle parempi. 

 

 
CITY Card

Go Helsinki Card CITY: käyttö vyöhykkeillä AB

REGION 2

Helsinki Card REGION: käyttö ABC-vyöhykkeillä

 

 


Huippuvinkki: 

Jos käytät Helsinki Card REGION -korttia päästäksesi lentokentältä kaupunkiin, aktivoit Go Helsinki -kortin. Suosittelemme, että suunnittelet käytön huolellisesti ja käytät sitä heti aamulla, jotta saat kaiken irti Helsinki Card REGION -korttisi kestosta.

Go Helsinki Card CITY FAQ

 • Miten matkustan lautalla Suomenlinnaan Go Helsinki Card CITY -kortillani?

  Lautat lähtevät kerran tunnissa Suomenlinnasta Kauppatorille tai Suomenlinnasta Kauppatorille, mutta toukokuun alusta elokuuhun ne kulkevat 3-4 kertaa tunnissa. Lauttamatka kestää noin 15 minuuttia ja on maksuton, ja se sisältyy Helsinki Cardin matkakorttiosaan (CITY). Nouset vain lautalle ja esität korttisi lukijalle, kunnes vihreä valo on vahvistanut matkasi.

  Lautat kulkevat päivittäin:
  Kauppatorilta 06.20-02.20
  Suomenlinnasta 06.00-02.00

 • Voinko käyttää Go Helsinki Card CITY -matkakorttiani lentoasemalla?

  Go Helsinki Card CITY -matkakortti ei sisällä ilmaisia matkoja lentokentälle/ lentokentältä.

  Voit ostaa Go Helsinki Card REGION -kortin (myydään Helsingissä useissa myyntipisteissä), jolla voit matkustaa ilmaiseksi Kehäradan ABC-vyöhykkeillä Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

  Ilman REGION-korttia lippu maksaa 4,10 euroa.

Helsinki Card REGION FAQs

 • Missä voin käyttää Helsinki Card REGION -korttia?

  Helsinki Card REGION oikeuttaa kortinhaltijan maksuttomaan matkustamiseen pääkaupunkiseudulla: Helsingin lisäksi myös Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla ABC-vyöhykkeillä.

  ✔ Metro

  ✔ Bussit

  ✔ Raitiovaunut

  ✔ Suomenlinnan lautta

  ✔ Lähijunat

  ✔ Lentokenttäjuna

 • Miten käytän Helsinki Cardia REGION

  Käytä Helsinki Card REGION -korttiasi samalla tavalla kuin Helsinki Cardia, yksinkertaisesti esitä kortti lukijalle noustessasi julkiseen kulkuneuvoon ja odota, kunnes kuuluu äänimerkki ja vihreä valo. Silloin tiedät, että matkasi on vahvistettu.

  Onko sinulla toinen kysymys? Ota yhteyttä!

  Olemme tavoitettavissa klo 09.00 - 16.30 paikallista aikaa maanantaista perjantaihin.

  • Soita asiakaspalvelutiimiimme
   +358 9 2288 1600
  • Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen