Nyhed! 90 dages fortrydelsesret

Vi tilbyder nu refundering af ubrugte adgangspas i op til 90 dage efter købet.

Vi ved, at fleksibilitet i dag mere end nogensinde er væsentligt, når man planlægger en rejse. Vi brugte tidligere en fortrydelsesret på 30 dage, der var en industristandard, men vi har lyttet til vores kunder. I en verden efter COVID-19 ønsker vi at give dig større sikkerhed, så det bliver meget sjovere at planlægge dine ferier. Derfor har vi introduceret en ny afbestillingspolitik:

Alle kunder, der køber adgangspas fra 1. september 2020 og fremefter, kan nu få refunderet ubrugte adgangspas i op til 90 dage efter købet, som beskrevet i vores vilkår og betingelser. Hvis din anmodning falder uden for denne 90-dages periode, vil du ikke være berettiget til en refundering, men vil have to år til at bruge dit adgangspas. 

Køb foretaget før 1. september 2020 er stadig berettiget til fuld refundering inden for 30 dage efter købet.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker en refundering af ikke aktiverede adgangspas, kontakt venligst vores kundeservice på mail: [email protected] og oplys dit ordrenummer for at få en refundering.

Bemærk venligst – aktiverede adgangspas kan ikke refunderes. Når du besøger en hvilken som helst attraktion, aktiverer du dit adgangspas.