COVID-19

 • Hur påverkar COVID-19 mina kommande reseplaner med mitt Go Stockholm-pass?

  Attraktionerna i Stockholm börjar öppna och vi arbetar nära dem för att säkerställa en smidig upplevelse under ditt besök. Vi rekommenderar att du kollar de enskilda attraktionernas webbplatser för de senaste öppningsnyheterna. 

  Mot bakgrund av utbrottet har Go Stockholm automatiskt uppdaterat passen så att de är giltiga i två år från inköpsdatumet. Om dina reseplaner har störts, men du planerar att utforska Stockholm inom de närmaste två åren, föreslår vi att du behåller ditt Go Stockholm-pass och inte aktiverar det förrän vid nästa resa.

  För mer information om Go City och COVID-19 klicka här

Fördelar

 • Vilka är de viktigaste fördelarna med Go Stockholm-passet?

  Go Stockholm-passet ger dig inträde till över 40 av de bästa turistattraktionerna i Stockholm, plus Hop-On-Hop-Off-båt- och bussturer runt om i staden och på öarna.

  Paketet innehåller också en gratis digital guidebok, som sparar dig dyrbar tid genom att du kan planera dina dagar i förväg. Och eftersom passet är förbetalt behöver du inte bära runt på kontanter eller stå i kö för biljetter.

 • Följer en guidebok med Go Stockholm-passet?

  Ja, Go Stockholm-passet levereras med en digital guidebok fylld med information om varje attraktion, inklusive öppettider, kartor och nyttig information om staden.

Besparingar

 • Hur mycket kan jag spara med Go Stockholm-passet?

  Ju mer du ser, desto mer sparar du, så ju längre passet är giltigt, desto bättre värde. Men kom ihåg att du bara behöver besöka några få attraktioner innan du börjar spara pengar.

  För att få en uppfattning om hur mycket du kan spara kan du bläddra igenom vår sektion om Stockholms sevärdheter och se hur mycket varje attraktion normalt skulle kosta att besöka - glöm inte att alla inträdesavgifter ingår i ditt Go Stockholm-pass.

 • Vilket Stockholmspass ger bäst valuta för pengarna?

  5-dagars Stockholmspasset ger mest valuta för pengarna. Det är dock ganska lätt att spara med alla Stockholmspass eftersom attraktioner i Stockholm ofta kostar över 100 kronor för att komma in.

Sevärdheter

 • Hur får jag reda på en attraktions öppettider och stängningstider?

  Öppettider och datum för alla Go Stockholm-passets attraktioner finns på varje attraktionssida på webbplatsen. Vi rekommenderar att du tar en titt på vår sida om COVID-19 för de senaste nyheterna.

 • Innefattar passet alla Stockholms sevärdheter?

  Passet omfattar över 40 toppattraktioner och rundturer, inklusive Hop-on Hop-off Bus, Vasamuseet, SkyView, Fotografiska museet - och mycket mer.

 • Vilka är de normala kostnaderna för attraktionerna?

  Inträdespriserna för alla attraktioner varierar och kan vara över 100 kronor för en vuxenbiljett. Om du vill se hur mycket du kan spara på de normala inträdespriserna kan du titta på vårt avsnitt om Stockholms attraktioner.

 • Är attraktionerna tillgängliga året runt?

  Majoriteten av de attraktioner som ingår i Go Stockholm-passet är öppna året runt med bara några få dagars stängning, vanligtvis runt jul. Vissa är dock mer säsongsbetonade och har stängt under sommar- eller vintermånaderna, så vi råder dig att kontrollera med attraktionerna innan du besöker dem för att undvika besvikelse.

  För att se öppettider och datum för varje attraktion, bläddra i vår sektion om Stockholms attraktioner eller se i din guidebok för Stockholmspasset.

 • Kan jag besöka samma attraktion två gånger med mitt Stockholmspass?

  Du kan bara besöka varje attraktion som ingår i Go Stockholm-passet en gång, men hop on hop off-bussen är obegränsad under den tid som passet gäller.

 • Är Go Stockholm-passet lämpligt för personer med funktionshinder?

  Vissa attraktioner kan erbjuda besökare med funktionshinder gratis inträde, så Go Stockholm-passet kanske inte är det mest lämpliga för dem eftersom kraven varierar från attraktion till attraktion. Vänligen kontakta dem direkt för mer information.

 • Är husdjur tillåtna på utflykter eller i attraktioner?

  Nej, husdjur är inte tillåtna på sightseeingturer, på museer eller på attraktioner.

  Hundar/katter får följa med på regelbundna båtturer till Birka och Drottningholm endast om de är bosatta på ön och inte kommer in i båten. 

 • Kan jag se liveuppdateringar för Hop-on Hop-off bussturerna?

Köp

 • Hur mycket kostar ett Go Stockholm-pass?

  Kostnaden för ett Go Stockholm-pass varierar beroende på varaktighet och typ av pass (vuxen eller barn). För fullständig information om de senaste priserna kan du kolla in prissidan.

  Observera: ju längre tidsperiod, desto mer prisvärt är passet.

 • Om jag beställer online, hur får jag mitt Go Stockholm-pass?

  Ladda ner Go City-appen för omedelbar leverans. Mobila passerkort levereras med en guidebok som gör det enkelt att planera din resa.

 • Hur definierar man ett barn?

  Barnen är mellan 6 och 15 år gamla. 

  Observera: Alla som har ett barnpass måste alltid åtföljas av en vuxenpassinnehavare.

  De flesta attraktioner i Stockholm har fri entré för barn under 6 år och därför behöver inte barn under 6 år något Stockholmspass. Observera dock att du vid dessa attraktioner måste betala en extra barnavgift för barn under 6 år:
  Fjärilshuset Haga Ocean - inträde från 4 år.
  Tom Tit's Experiment - inträde från 3 år.

 • Kan jag köpa Go Stockholm-passet för en grupp?

  Vi har inga restriktioner när du köper via webbplatsen.

 • Hur använder jag en erbjudandekod eller rabattkod?

  Om du har en erbjudandekod kan du ange den på kassasidan efter att du har valt dina produkter.

  Observera: Erbjudandekoder kan inte användas tillsammans med någon annan rabatt.

 • Varför har jag inte fått min e-postbekräftelse?

  Din e-postbekräftelse bör normalt komma till din inkorg några minuter efter att du har slutfört ditt köp. Om du inte har fått någon e-postbekräftelse efter några minuter kan du uppdatera din inkorg och kontrollera ditt skräppostfilter eller din skräppostmapp.

  Om e-postmeddelandet fortfarande inte har dykt upp skickar du en förfrågan till vår kundtjänst och bekräftar din e-postadress och ditt referensnummer för beställningen.

  Du kan också ringa +44 20 7293 0972 med ditt referensnummer till hands.

 • Vad är Go Stockholm-passets värde för handväskor?

  Varje Go Stockholm-pass har ett värde som baseras på passets längd. 

  Priset är det maximala belopp som du kan använda baserat på standardpriset för varje attraktion. Här är en uppdelning av portföljvärdet för varje varaktighet:

  Vuxen

  1 dag 2 300,00 SEK
  2 dagar 3 300,00 SEK
  3 dagar 4 300,00 SEK
  5 dag 5 950,00 SEK

  Barn

  1 dag SEK 1 150,00
  2 dagar SEK 1 650,00
  3 dagar SEK 2 100,00
  4 dagar SEK 3 000,00

 • Hur använder jag mitt mobilpass för Stockholm?

  Ditt Stockholmspass skickas direkt till din e-postadress när du har köpt det online. Om du skannar QR-koden på ditt mobilpass vid attraktionens entré för första gången aktiveras ditt mobilpass. Beroende på hur länge du har valt passet kommer det sedan att avaktiveras efter att denna tid har gått ut.

Transport

 • Kan jag använda Hop-on Hop-off båtturer och bussturer för att resa runt i Stockholm?

  Ja - Hop-On-Hop-Off Bus Tour har mer än 20 stopp i Stockholm. Båtturen har åtta stopp. Båda turerna är ett utmärkt sätt att se Stockholms sevärdheter och samtidigt ta sig från A till B.

  Observera att det finns tre turföretag i Stockholm - de gröna hop-on-hop-off-bussarna och båtarna samt City Sightseeing World Wide bussturerna ingår i Go Stockholm-passet. 

Validitet

 • Vad händer om jag ändrar datumet för min resa till Stockholm?

  Ditt Stockholmskort är giltigt i två år från och med inköpsdatumet.

 • Hur fungerar Go Stockholm-passet?

  Go Stockholm-passet är enkelt och lätt att använda. Som ett förbetalt sightseeingpaket innehåller det inträde till över 40 av Stockholms främsta attraktioner och turer.

  Go Stockholm-passet levereras också med en gratis digital guidebok som en användbar resurs, så allt du behöver göra är att planera ditt sightseeingäventyr, visa upp dig vid den attraktion du vill besöka och du kommer att scannas rakt igenom.

  Go Stockholm-passet finns tillgängligt i 1, 2, 3 och 5 dagars längd som fungerar 24, 48, 72 eller 120 timmar från första aktiveringen.

 • Gäller 2-dagars-, 3-dagars- och 5-dagars-korten för flera på varandra följande dagar?

  Ja, alla Stockholmspass ska användas under flera på varandra följande dagar. Om du till exempel har ett 3-dagars Go Stockholm-pass och börjar använda det på en tisdag är det giltigt under de kommande 72 timmarna från aktiveringen.

Kontakta

 • Hur kontaktar jag kundtjänst för Go Stockholm-passet?

  Vår kundtjänst är tillgänglig:
  vardagar: vardagar: kl. 9.00-17.00 (utom brittiska helgdagar)
  Lördag: (helgfri vardag: 10-16)
  Söndag: 10.30-16.30 (GMT)

  Från Storbritannien:
  020 7293 0972

  Från utlandet:
  +44 20 7293 0972

  WhatsApp (endast tillgänglig för textchatt)
  +1 617 932 6123

  E-post: [email protected]

Call Us

Based on where you are

 • Toll-free within the US
  +1 800 887 9103
 • Toll-free within the UK
  +44 800 090 3140
 • Toll-free within Australia
  +61 1800 316950
 • Toll-free within Mexico
  +52 (800) 2694359
 • From other countries
  617-671-1000
 • WhatsApp (available for text chat only)
  1.617.932.6123

Hours

 • Daily
  9AM - 6PM EST
 • Closed
  New Year's Day