Är du ivrig att komma iväg igen och utforska världen? Såklart du är.

Reserestriktionerna avskaffas mer och mer och vi är här för att hålla dig uppdaterad omkring ändringar när de kommer. Vi har den senaste informationen som du behöver för att planera din sightseeing med Go City, från lokala regler till bokning av turistattraktioner.

Är du redo att åka till Stockholm? Det här behöver du veta.

Kontrollera om turistattraktionerna kräver bokning

På grund av aktuella restriktioner kommer vissa av attraktionerna på vårt entrépass fortfarande att kräva att du bokar plats före ditt besök.

Du hittar en komplett lista över de attraktioner som kräver bokning på vår bokningssida, samt all information som behövs för att boka plats (du kan även hitta den här informationen på varje enskild attraktion på vår hemsida och i appen).

 

Vad mer behöver du veta om sightseeing i Stockholm?

Kapaciteten kan vara begränsad vid vissa attraktioner.

Öppettiderna kan
komma att ändras. 

  • Kapaciteten kan vara begränsad på vissa attraktioner. Antal besökare är för tillfället begränsat på flera platser i Stockholm och det kan påverka väntetider och tillgänglighet. Vi rekommenderar att du bokar i förväg när du kan.
  • Öppettiderna kan variera. Öppettiderna kan variera och därför rekommenderar vi att du kollar på attraktionens hemsida före ditt besök. Vissa attraktioner kan också tvingas hålla tillfälligt stängt i perioder. Vi har markerat dem på vår lista över attraktioner.

  Vad gör vi för att hjälpa dig med sightseeing?

  90 dagars ångerrätt. Ni har talat. Vi har lyssnat. Som svar på den ständigt skiftande värld vi lever i just nu har vi sett till att sightseeing med oss är flexibelt för dig. Därför erbjuder vi nu 90 dagars ångerrätt till när dina planer ändras. Våra entrépass är även giltiga i två år från köpdatum.

  Nya funktioner på hemsidan. Vi har jobbat hårt med att göra det enkelt att planera din resa, och vi uppdaterar konstant våra attraktioner med den senaste bokningsinformationen så att du inte missar ett besök på en av dina favoritattraktioner i Stockholm.

  Vi är fast beslutna att se till att du får en fantastisk resa, så ha tålamod med oss. Även om den här konstant förändrade situationen gör det svårt att organisera en resa så samarbetar vi med attraktionerna för att se till att allt förlöper så smidigt som möjligt.

  Du hittar mer information om våra entrépass på sidan Vanliga frågor.

  Har du fler frågor? Kontakta oss!