Är du sugen på att ge dig ut på upptäcktsfärd igen? Det tror vi säkert att du är.

Eftersom reserestriktionerna minskar är vi här för att hålla dig informerad om de förändringar som sker. Från lokala regler till bokning av sevärdheter - vi har den senaste informationen du behöver för att planera din sightseeing med Go City.

Är du redo att åka till Stockholm? Här är vad du behöver veta.

Håll dig uppdaterad om lokala bestämmelser i Stockholm

För närvarande finns det ett reseförbud för icke nödvändiga resor från länder utanför EU/EES. Det krävs också vaccinationsbevis och ett negativt resultat från COVID-19-testet för besökare - du hittar all information du behöver på Folkhälsomyndighetens webbplats.

Kontrollera om attraktioner kräver en bokning

På grund av pågående restriktioner kommer vissa attraktioner på vårt pass fortfarande att kräva att du bokar en plats innan du besöker dem.

Du hittar en fullständig lista över de attraktioner som kräver bokning på vår bokningssida, samt all information som behövs för att boka en plats (du hittar även den här informationen på varje lista över attraktioner på vår webbplats och app!).

 

Vad mer behöver du veta om sightseeing i Stockholm?

Kapaciteten kommer att vara begränsad vid vissa attraktioner

Öppettiderna kan ändras. 

  • Kapaciteten kommer att vara begränsad vid vissa attraktioner. Besökarantalet är för närvarande begränsat på flera platser i Stockholm, vilket kan påverka väntetider och tillgänglighet. Vi rekommenderar att du bokar i förväg när du kan.
  • Öppettiderna kan ändras. Öppettiderna kan variera, så vi rekommenderar att du kollar den officiella webbplatsen för attraktionen innan du besöker den. Vissa attraktioner kan också behöva stänga tillfälligt under denna tid. Du kan se att dessa är markerade på våra listor över attraktioner.

Vad gör vi för att hjälpa dig med sightseeing?

90 dagars uppsägning. Du talade. Vi lyssnade. Som svar på den ständigt föränderliga värld vi lever i har vi agerat för att se till att sightseeing med oss är flexibelt för dig. Därför erbjuder vi nu 90 dagars avbokning för när dina planer ändras. Våra pass är också giltiga i två år från köpet.

Nya funktioner på webbplatsen. Vi har arbetat hårt för att göra det enkelt att planera din resa och våra listor uppdateras ständigt med den senaste bokningsinformationen så att du inte går miste om att besöka ett av dina måste i Stockholm.

Vi är fast beslutna att se till att du har en fantastisk tid så ha tålamod med oss. Även om denna ständigt föränderliga situation gör det svårt att organisera en resa, arbetar vi nära tillsammans med attraktionerna för att se till att allt går så smidigt som möjligt.

För mer information om våra pass, besök vår sida med vanliga frågor och svar.

Har du en annan fråga? Hör av dig till oss!